Prachtige kerstshow Ontwaakt met maatschappelijk doel

Zaterdagavond 9 december houdt muziekvereniging Ontwaakt een kerstshow. Maar het wordt geen kerstshow als andere kerstshows. Ontwaakt brengt namelijk een licht programma in ‘Michael Bublé’-stijl in samenwerking met kinderkoor In Between uit Emst, zanger Harrie van Grinsven en een combo.

De avond wordt gepresenteerd door Willem Gunneman. Ontwaakt heeft een maatschappelijk doel gekoppeld aan dit evenement, ouderen in Hattem die een leuke avond uit verdienen. “Het belooft een prachtig evenement te worden, waarin we de ouderen uit Hattem een mooie avond willen bezorgen. Maar natuurlijk is het niet alleen voor ouderen, want iedereen is welkom. In dit project werken we nauw samen met onze hoofdsponsor, Edgar Hol van Herberg Molecaten, Bouwina Schuttel van Hanzeheerd en Martijn van Roon van MFC De Marke”, zo laten Eline Schakelaar en Jeroen Scheffer weten, namens het organiserende Ontwaakt.

Bouwina Schuttel, directeur/bestuurder van Hanzeheerd reageert enthousiast: “Het is uniek dat de gemeenschap in Hattem zich zo verantwoordelijk voelt voor de ouderen. Ouderen wonen steeds langer thuis en willen dat vaak ook. Maar door ontstane beperkingen kan het moeilijk worden deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Dat Hattemers er met zijn allen voor gaan zorgen dat ook die ouderen een prachtig concert kunnen bijwonen is daarom geweldig.”

De hoofdsponsors van dit evenement zijn Gudo Oogmode, Berends & Slump, Jager-Kuiper advocaten, Noordman Vloer- en Raambekleding, Notariaat Hattem en Saturn Petcare. “Tevens draagt de gemeente haar steentje bij. Daar zijn we heel blij mee. Het College van B&W is heel enthousiast over dit evenement:”, aldus Ontwaakt. “Daarbij komen burgemeester Jan Willem Wiggers en wethouder Martijn Hospers als vrijwilliger om op deze avond te helpen.” De hoofdsponsors dineren voorafgaand aan de kerstshow met een aantal ouderen uit Hattem die speciaal voor dit evenement zullen worden uitgenodigd.

De kaartverkoop start tijdens het najaarsconcert van Ontwaakt op 28 oktober. Kaarten zullen vanaf dan ook verkrijgbaar zijn bij De Dijkpoorter, Het Pakhuis Woman en Gudo Oogmode. De toegangsprijs is, inclusief een koffiebuffet voorafgaand aan het evenement, 10 euro. Tevens maakt men via de toegangskaart kans op leuke prijzen voor de feestdagen die tijdens het evenement zullen worden verloot, waaronder kerstpakketten van de Albert Heijn, cadeaubonnen van slagerij Van Guilik en een spellenpakket van Goliath.

(de Dijkpoorter, 18 oktober 2017)

bekijk al het nieuws