Start zwemseizoen

Update: 20 juli 2020


Het einde van de tegelherstelwerkzaamheden, in het zwembad, zijn in zicht. Er wordt nu de hand gelegd aan de laatste werkzaamheden en het is vullen van het wedstrijdbad in volle gang bezig. 
Wij starten in week 32 en 33 met de extra zwemlessen (indien voor opgegeven), ervan uitgaande dat de laatste zaken volgens plan verlopen.

En per maandag 17 augustus zal het zwembad weer voor iedereen worden opengesteld, volgens het reguliere programma dat u van ons gewend bent.
Wij zijn blij u dan weer te mogen verwelkomen in ons Zwembad en kijken uit naar uw komst. Banenzwemmers, recreatief zwemmers, doelgroepen, schoolzwemmen, verenigingen.......Tot snel!

 

Zwemplezier voor iedereen!

Zwembad MFC de Marke biedt voor iedereen een tal van activiteiten. U kunt van 0 tot 100 jaar bij ons terecht!

Van zwemles voor de kleinsten tot bewegings- en ontspanningsoefeningen voor de oudsten onder ons. Daarnaast is er voor de actieve sporters/zwemmers de gelegenheid om deel te nemen aan een van de diverse aquasporten.

Wilt u liever op uw eigen tijd en tempo werken aan uw conditie? Dit kan tijdens de recreatieve zwemuren of tijdens het banenzwemmen

Vrijzwemmen

Zwemmen is voor iedereen die het prettig vindt om in het water te bewegen. Vrijzwemmen is voor iedereen toegankelijk. Tijdens de uren vrijzwemmen kan iedereen in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier recreatief zwemmen. Ons spelmateriaal zal hierbij in het water aanwezig zijn.

Tijdens het zwemmen is er toezicht door gediplomeerd badpersoneel. Deze kunt u altijd vragen om hulp bij bijv. het oefenen voor het zwemdiploma.

Banenzwemmen

Banenzwemmen is een leuke en gezonde manier om zelfstandig aan uw conditie te werken. Zeker als u niet direct de behoefte heeft om in een vaste groep te sporten.

Dagelijks is er een uurtje banenzwemmen voor  iedereen die lekker baantjes wil trekken. U kunt in uw eigen tempo zwemmen in de lengte van het 25-meterbad. Het badpersoneel staat klaar voor aanwijzingen en vragen. Indien gewenst zijn er ook trainingsschema's beschikbaar.

Op de drukke momenten zullen er lijnen in het water worden gelegd, om de zwemrichting te reguleren.

Over zwembad MFC de Marke

Het zwembad in Hattem heeft twee baden, een wedstrijdbad en een instructiebad.

Het wedstrijdbad  is 25m bij 12,5m en heeft een gedeeltelijke beweegbare bodem, welke tot maximaal 2 meter diep kan. Het overige gedeelte van dit bad is 2.60 diep. De watertemperatuur van dit bad is 28 graden.

Het instructiebad is 12m bij 8m en heeft een volledig beweegbare bodem. Ook dit bad kan maximaal 2 meter diep worden, waardoor het geschikt is voor vele verschillende activiteiten en doelgroepen. Dit bad heeft een watertemperatuur van 32 graden en beschikt bovendien over een tillift voor mindervalide personen.

De activiteiten in zwembad De Marke zijn met name gericht op doelgroepen zoals schoolzwemmen, meer bewegen voor ouderen, zwemles kinderen, aquasporten en zwemclub. Daarnaast kan er recreatief worden gezwommen en is het bad zeer geschikt om banen te zwemmen.

Historie zwembad   |  Doelgroepen  |  Openingstijden  |  Tarieven Zwemlessen  |  Tarieven vrijzwemmen  |  Huisregels

 

contact