Huisregels zwembad De Marke

Om de veiligheid, kwaliteit en een aangenaam verblijf van alle bezoekers te optimaliseren dient iedere gebruiken van zwembad De Marke zich te houden aan onderstaande regels.

Toegang

Kinderen zonder diploma hebben alleen toegang met een meezwemmende volwassene van 18 jaar of ouder, die in het bezit is van een zwemdiploma (kind in het water, ouder in het water).

Gedragsregels
* Kinderen zonder diploma hebben drijfmiddelen om.

* Niet rennen om de baden.
* Er mag geen kleding blijven hangen in de wisselcabines. Waardevolle spullen en tassen kunt u in de daarvoor bestemde kluisjes (€0,50) of kledingrekken doen (niet meenemen in de zwemzaal.
* Geen etenswaren in of aan het water nuttigen
* Het bad mag niet met schoenen worden betreden. Vanaf de kleedruimten heeft men overschoentjes, slippers of blote voeten.
* Het is toegestaan om klein zelf meegenomen speelmateriaal in het zwembad mee te nemen, mits er toestemming verleend is door het badpersoneel.
* Zwemkleding in het zwembad is verplicht. Andere kleding zoals pet, T- shirt, ondergoed en dergelijke zijn niet toegestaan tenzij er toestemming is verleend door het badpersoneel.
* Filmen en foto’s maken (voor eigen gebruik of openbaar) is niet toegestaan, tenzij er toestemming verleend is door het personeel.
* Ten alle tijden rekening houden met andere gasten.
* Aanwijzingen van het personeel dienen onverwijld te worden opgevolgd.
* Bij het niet opvolgen van instructies en misdragingen kan verwijdering voor een bepaalde periode worden gelast, zonder restitutie van het entreegeld.
* In alle niet vernoemde situaties zal het dienstdoende personeel passen optreden en beslissen.

Stichting exploitatie zwembad Hattem aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor vermissing van geld of goederen of beschadiging van eigendommen.

Zwembad De Marke is aangesloten bij het project PROTOCOL GEDRAGSREGELS ZWEMBADEN voor de politieregio Noord en Oost- Gelderland.

contact