* Let op, het zwemles oefenuurtje vervalt vanaf zondag 14 juli t/m zondag 25 augustus 2019.

Zwemles oefenuurtje

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Via deze weg willen wij u informeren over het oefenuurtje.

Wanneer
Met ingang van zondag 19 mei hebben we een extra oefenmoment voor de zwemleskinderen van niveau 3,4,B en C. Dit zal zijn van 08:00 – 09:00 uur.
Tijdens dit moment is het doelgroepenbad gesloten.

Voor wie
Tijdens dit oefenmoment mogen de zwemleskinderen alle eisen van het leerlingvolgsysteem oefenen. Dit is het enige toegestane moment dat zwemleskinderen zonder kurkje het gat kunnen oefenen. Denk hierbij ook aan onderwateroefeningen en duikvormen.

Ook loopt er tijdens het alle oefenmomenten een zwemonderwijzer rond om eventuele vragen te beantwoorden en mee te kijken voor een eventuele aanwijzing, waardoor uw zelf met uw kind kunt verder oefenen. Let op, het is geen zwemles. Wilt u meer individuele aandacht, dan raden wij privézwemles aan. Wilt u hier meer informatie over dan kunt u terecht bij de receptie.

Uiteraard kunt u ook tijdens het recreatiefzwemmen komen oefenen. Echter kunt u dan niet het A gat oefenen omdat het dragen van een kurkje verplicht is en dit de veiligheid in gedrang brengt.

Tijdens alle oefen/recreatieve momenten is uw kind altijd verplicht om het niveaubandje te dragen. De dienstdoende zwemonderwijzer kan u dan gerichte aanwijzingen geven op het zwemniveau van uw kind.

Spelregels:

-          Houdt uw kind binnen handbereik.

-          U bent altijd samen met uw kind in het water.

-          Uw kind heeft altijd het niveaubandje om. 

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en zien u graag tijdens de oefenmomenten in ons zwembad. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de receptie.

contact