Dinsdag 16 maart starten de zwemlessen weer

Goed nieuws voor de zwemleskinderen t/m 12 jaar.
Vanaf dinsdag 16 maart starten de zwemlessen. Wij hebben het plan klaarliggen. 

Voor de zwemlessen hanteren wij tot aan de zomervakantie aangepast lestijden.

Klik hier voor de lestijden

Informatie reguliere zwemlessen

Wij zijn aangesloten bij de NPZ/NRZ en leiden uw kind daarmee op voor erkende diploma's. Wij werken met de BREZ 2.0, meer informatie kunt u vinden op www.allesoverzwemles.nl/zwem-ABC.

De zwemlessen zijn 1 keer per week, 45 minuten. Wij werken voor het A-diploma met 4 niveau groepen: rood, oranje, blauw en brons. Rood en oranje vinden plaats in ondiep water:  48-80 cm. Blauw en brons vinden in diep water: 1.20-2.60 meter.   De lessen voor B en C worden ook in het wedstrijdbad gegeven.

Momenteel zijn wij bezig met een geheel nieuw zwemlesconcept: Sibbe en Liefke. Meer informatie volgt op de website. Like ons alvast op onze facebook en/of instagram voor leuke nieuwtjes over Sibbe en Liefke!

Wij werken met een leerlingvolgsysteem. Hierin noteert de docent de vorderingen van uw kind. Thuis kunt u op dit systeem inloggen en inzien wat de vorderingen zijn.  Bij de overgang naar een volgend niveau zal de docent dit aan u melden. Dan krijgt uw kind ook een andere kleur bandje, passende bij het niveau. Eventueel zal ook de lestijd veranderen. Mochten er motorische en of sociaal-emotionele ontwikkelingen zijn kunt u dat aangeven tijdens het inschrijven van het kind.  

Hieronder vindt u de dagen waarop u het kind kan inschrijven:

Maandag Donderdag Vrijdag      Vanaf 14:45 uur
 Zaterdag   Vanaf 08:00 uur

 

Informatie privé zwemles

Als u verzekerd wilt zijn van persoonlijke aandacht, dan zijn de privé zwemlessen zeker iets voor u. Er is weinig afleiding en veel meer gerichte aandacht voor uw kind. Het voordeel van privé lessen is dat u geen rekening hoeft te houden met het niveau en tempo van anderen, uw kind krijgt de tijd die het nodig heeft om zich te ontwikkelen.
Ook via de privé zwemles kunnen wij toewerken naar het zwemdiploma.

Er zijn 2 keuzen voor privé lessen.

  • 1 op 1, de duur van de privéles is 30 minuten.
  • 1 op 4, uw kind wordt gekoppeld met maximaal 4 kinderen in de groep. De duur van de les is 45 minuten.

 Voor meer informatie en/of het inplannen van een privé les kunt u ons bellen of mailen.  

Informatie zwemles plus

Kinderen die te maken hebben met motorische, fysieke of concentratie problemen bieden wij zwemles aan in kleine groepjes met maximaal 4 kinderen. Zodat er persoonlijke aandacht en extra uitleg gegeven kan worden.
Voordat uw kind geplaatst wordt, volgt eerst een intake. De lessen zijn uitermate geschikt voor b.v. kinderen uit het speciaal onderwijs, kinderen met PDD-nos of ADHD. Het tempo in de reguliere zwemlessen is voor hen vaak te hoog en doordat de groepen groter zijn is er minder persoonlijke aandacht voor hen.

Voor meer informatie over de kosten voor de zwemlesplus kunt u contact met ons opnemen.

Informatie volwassenzwemles

Je bent nooit te oud om te leren, dat geldt ook voor zwemmen. Daarom bieden wij zwemles voor volwassenen aan. Je kunt aan de lessen voor volwassenen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen.

De kosten bedragen € 46,-  per maand.
1 keer in de week 45 minuten les. 

Jaarplanning zwemles 2020/2021

In verband met de sluiting van het zwembad wegens de coronamaatregelen, zijn wij momenteel bezig om de jaarplanning aan te passen. 

contact